Over

ons

About

About

OLIJF is een Mediterraanse Gastrobar gevestigd op de hoek van de Putstraat en Paardestraat. Met een warme inrichting en charmante locatie is dit de ideale plek om te genieten, zowel aan de bar of in het restaurant.

De naam OLIJF is ontstaan, omdat olijven, in welke vorm dan ook, de basis vormen voor de Mediterraanse keuken. Een puur, eerlijk en overheerlijk product. Eigenschappen waar ook wij voor staan en die we vertalen naar ons menu.

Bekijk onze menukaart.

 

ReSERVEER EEN TAFEL.

Reserveren voor diner bij OLIJF binnen, is tijdens het van kracht zijn van de 1,5 m-regel, op donderdag, vrijdag, zaterdag alleen mogelijk in 2 shifts, namelijk tussen 16.30 en 19.30u en tussen 19.45u-sluit. Indien uw tafel in de volgende shift niet gereserveerd is kunt u blijven zitten, zolang er geen walk-in is.

Heeft u vragen hierover of bestaat uw gezin uit meer dan 4 personen, bel gerust naar 06-14976937. Wij zoeken graag samen naar een gepaste oplossing!

Let op: als u buiten reserveert bestaat de kans dat wij u geen tafeltje binnen kunnen aanbieden bij slecht weer i.v.m. 1,5 m-regel.